Over ons Applicaties Productgegevens Hulpbronnen Projecten Contact  
 

Over ons

Elk project is anders en heeft eigen doelstellingen en eisen. Dow heeft daarom een reeks specifieke isolatieoplossingen ontwikkeld van geëxtrudeerde polystyreen (XPS) waarmee u voor iedere toepassing een geschikt isolatieproduct heeft:

STYROFOAM        STYROFOAM

STYROFOAM™ producten zijn gemaakt van blauw geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Deze stijve isolatieplaten hebben een hoge thermische weerstand en de juiste druksterkte om duurzame prestaties te leveren. Dankzij de gesloten celstructuur is STYROFOAM™ isolatieplaat praktisch ongevoelig voor vocht en kan daarom onder alle klimatologische omstandigheden worden toegepast.

STYROFOAM™ bestaat uit: ROOFMATE™ voor daken en kelderwanden onder het maaiveld, FLOORMATE™ voor vloeren en WALLMATE™ voor wanden en STYROFOAM™ IBP voor diverse toepassingen.

INSTA-STIK™ is een (H)CFK-vrij geproduceerde polyurethaanlijm, die is ontwikkeld voor het verlijmen van isolatieplaten zoals XPS, EPS, PUR, PIR, Fenolschuim, Schuimglas, Minerale wol en gipskartonplaten op de klassieke bouwmaterialen zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, en metaal.

Ééncomponent polyurethaanlijm waarmee u een geschikte lijm heeft voor het verlijmen van isolatieplaten en bouwproducten op nagenoeg elke ondergrond.

INSTA-STIK       INSTA-STIK MP

INSTA-STIK is verkrijgbaar als INSTA-STIK daklijm, specifiek voor toepassing op daken en INSTA-STIK MP als universele spuitlijm voor het lijmen en aanbrengen van platen aan wanden, vloeren, kelderwanden.